A început a Xa ediție a CEGS

A început a Xa ediție a CEGS

The 10th edition

A început a Xa ediție a Central European Gambling Summit, eveniment ce prinde, în premieră conferințe și o expoziție B2B.

Astăzi, 24 mai, a început ediția 2022 a Central European Gambling Summit – CEGS22, primul eveniment important al industriei după mai bine de doi ani de așteptare cauzată de pandemia de covid.

Evenimentul ce are, în premieră și o expoziție B2B boutique-style, se desfășoară sub forma a două zile de conferințe pe teme deosebit de actuale și arzătoare la Magic Place Grant Events Center din București.
Peste 30 de moderatori și speakeri dezbat tematici diverse plecând de la reglementările actuale ale industriei și situația gamblingului in Europa, dar și despre viitorul acestei industrii și marketingul post pandemie.

Președintele Oficiului Național pentru jocuri de Noroc Alin Teodor este Președintele de Onoare al evenimentului iar deschiderea oficiului spre un dialog constructiv cu reprezentanții industriei s-a manifestat prin numărul mare de membrii prezenți la lucrările conferinței.

În prima zi, peste 110 participanți au ocupat toate locurile din cocheta sală Paris a complexului de eveniment, asistând la primul panel, cel dedicat legislației la zi.

În paralel a funcționat și expoziția unde companiile IGT, Merkur, ACT, Alfastreet, Commodity Trust, Mozzart, BMM Testlabs sau Market Aroma și-au prezentat produsele și serviciile.
În premieră ONJN a participat cu un stand propriu în cadrul expoziției.

Lucrările evenimentului continuă și în data de 25 mai, iar expoziția, care se vizitează GRATUIT, este deschisă până în ora 17:00.

Parteneri ai evenimentului CEGS22 sunt:
Partener de DIAMANT: IGT
Partener de PLATINĂ – BMM testlabs.
Partener de AUR – companiile DGL PRO, Get’s Bet și asociațiile ROMBET și ROMSLOT.
Partener de ARGINT – companiile Superbet, Game World și Aggero.
Partener pentru Legislație – Simion & Baciu.
Parteneri – companiile GRISOGONO, ExPlayner, Smart Games, ACT, GS Bet și asociația Romanian Bookmakers.

Toate panelurile de dezbateri sunt înregistrate și vor fi postate pe canalul TV Casino Life & Business Magazine existent pe Youtube începând de luni 30 mai.

Despre CEGS22 puteți citi AICI.

Author: Daisy Taylor