Casa Pariurilor în fața unui scandal iscat de Grasu XXL

Casa Pariurilor în fața unui scandal iscat de Grasu XXL

Casa Pariurilor în fața unui scandal iscat de Grasu XXL

Casa Pariurilor se află, fără voia sa, în fața unui scandal cauzat de rapperul Grasu XXL, imaginea „pe sticlă” a companiei.

În timpul concertului susținut la Nostalgia, în Parcul Izvor din București, în ultimul week-end din luna iunie, rapperul Grasu XXL a avut o reacție necontrolată atunci când un tânăr din public i-a reproșat artistului că promovează jocurile de noroc, referindu-se la reclama la Casa Pariurilor în care acesta apare.

Rapperul a început să-l înjure și a instigat publicul să facă la fel.

În filmarea publicată pe TikTok, apare un tânăr din public în timp ce îl acuză pe artist că promovează jocurile de noroc:
„Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, se aude în înregistrarea video.

Forțele de ordine l-au imobilizat pe tânăr și i-au luat microfonul.

Grasu XXL s-a apropiat de el și l-a stropit cu apă dintr-o sticlă, apoi a început să-l înjure la microfon, în fața miilor de fani din public: „Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, este doar o parte din reacția lui Grasu XXL.

Poliția Capitalei a anunțat miercuri, 29 iunie, că au fost declanșate cercetări, în urma imaginilor cu incidentul apărute în spațiul public.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat pentru WOWbiz ce riscă rapperul pentru faptele sale.

”Eu cred că va fi casat. Nu cred că se va duce către o zonă de trimitere în judecată sau o zonă din care să fie condamnat. Șansele sunt foarte mici, chiar inexistente, după părerea mea. Poate să transforme, căci tulburarea liniștii și ordinii publice are și conotații civile, dar și penală, în funcție de ce o încadrează, poate să primească o amendă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis.

Rapperul a făcut primele declarații în urma scandalului și a spus că, dacă situația s-ar repeta, ar proceda la fel.

”N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis: „Și ce îmi faci?”. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el, violent, era concert de rap, nu de folk. M-a deranjat foarte tare.
N-aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou, cred că l-aș stropi cu apă din nou. Trebuie să înțelegem că rapperii sunt rapperi, când vii la un concet de rap trebuie să știi la ce vii”, a spus Grasu XXL.

Citește mai mult aici…

Author: Daisy Taylor