ICE London 2022 ia startul după o pauza prea lungă

ICE

ICE

ICE își confirmă calibrul internațional, deoarece cumpărătorii din industrie din 158 de jurisdicții s-au înregistrat pentru marele show.

Cumpărătorii înseamnă afaceri ca 5.000 de întâlniri confirmate folosind aplicația ICE

Profesioniști din industria jocurilor de noroc din întreaga lume sosesc la Londra săptămâna aceasta pentru a participa la ICE London, prima ediție a celei mai mari expoziții b2b din calendar care va avea loc după o absență de 26 de luni impusă de Covid. Cel mai actualizat set de date înainte de prezentare de la organizatorii Clarion Gaming confirmă că vizitatorii dintr-un total de 158 de jurisdicții s-au înscris pentru a participa la expoziția de trei zile business-to-business (12/13/14 aprilie, ExCeL Londra). Aceasta se compară cu cele 155 de națiuni care au fost reprezentate la ICE London 2020.

Directorul general Clarion Gaming, Stuart Hunter, care a navigat la întoarcerea ICE London, a declarat: „Este foarte încurajator să fi experimentat un interes susținut de a participa la ICE din partea vizitatorilor din fiecare colț al globului. În timp ce componenta reală a prezenței rămâne de văzut, ICE 2022 va prezenta furnizori din 59 de jurisdicții, ceea ce este o statistică remarcabilă și se oprește ușor cu tendințele din spațiul evenimentelor live. În 2020, numărul jurisdicțiilor a fost de 65 – ceea ce a fost un număr record pentru ICE.
ICE a dat întotdeauna tonul pentru anul următor, iar standurile de la ExCeL vor fi pline de multe sute de produse și servicii noi care sunt lansate la Londra și care au potențialul de a transforma industria. În mod semnificativ, au fost solicitate aproape 5.000 de întâlniri între vizitatori și expozanți folosind noua aplicație My ICE Gateway, ceea ce este un indiciu clar că profesioniștii din industrie participă la ICE pentru a face afaceri. În timp ce experiența ICE va fi ușor diferită în acest an, datorită în mare parte modificării noastre forțate a datelor, expozanții cheie, inclusiv Pronet, Betconstruct, Pragmatic Play, Soft2Bet, Paysafe, IQ Soft și Dealasport și-au mărit toți prezența.”

Noua perioadă New period

Pe lângă faptul că găzduiește mulți dintre inovatorii din industria jocurilor de noroc din lume, ICE Londra va găzdui și întâlniri cheie care implică organizații și organisme strategice, inclusiv Asociația Europeană a Cazinourilor, EUROMAT, Asociația Internațională a Consilierilor de Noroc, Asociația Internațională a Autorităților de Reglementare a Norocului, Forumul European al Autorităților de Reglementare a Norocului, Forumul Internațional Master în dreptul jocurilor de noroc, Global Gaming Women, YGAM, Responsible Gambling Trust, Society for the Study of Gambling și Asociația daneză de jocuri de noroc online.

Stuart Hunter a concluzionat: „Aspirația mea este ca clienții noștri să părăsească ExCeL London într-o dispoziție pozitivă, optimistă și încrezătoare, dotați cu toate ideile, energia, imaginația și determinarea de a lăsa ultimii doi ani în urmă și de a planifica un an prosper. Nu există nicio îndoială că ICE London, cu cei peste 400 de furnizori ai săi și cu participarea internațională de neegalat, rămâne evenimentul din industria jocurilor de noroc în care se formează idei, se formulează noi strategii și unde este scris viitorul.
Acesta a fost un efort de echipă uriaș și nu aș putea fi mai mândru de echipa Clarion Gaming, care a pus ICE London și iGB Affiliate London, care se află peste linie. Realizarea acestui lucru a fost monumentală și aș dori, de asemenea, să mulțumesc imensul meu comunității internaționale a expozanților pentru tot sprijinul acordat.”

Ca de obicei, Ediția Specială ICE London și Romanian Gambling Directory sunt deja la fața locului și așteaptă să-i întâmpine pe participanți.

Casino Life & Business Magazine este singurul partener media din România și din Europa Centrală la acest eveniment important.

Citiți și știrile de AICI.

Author: Daisy Taylor