Ilie Năstase se implică în jocurile de noroc

Ilie Năstase se implică în jocurile de noroc

Ilie Năstase

Ilie Năstase se implică într-un proiect din industria jocurilor de noroc, chiar din ziua în care împlinește 76 de ani.

Ilie Năstase a împlinit, marți, vârsta de 76 de ani și a marcat această zi specială printr-o conferință de presă în cadrul căreia și-a anunțat participarea într-un nou proiect. Cel mai bun jucător de tenis al României devine Brand Ambassador și principalul vector de imagine al unui operator de jocuri de noroc de pe piața românească, urmând a fi implicat în viitoarele proiecte ale acestuia.
Parteneriatul parafat marți include atât sistemul land-based, sălile de jocuri fizice, cât și platforma online, simbolizând sinergia dintre cele două. Astfel, clienții au parte de experiențe complete și de cel mai ridicat nivel de calitate, oricare ar fi preferințele de joc.

„Decizia de a mă alătura brand-ului … a fost simplă și rapidă: suntem campioni și vreau să împărtășim victoriile împreună!”, a declarat Ilie Năstase.

În calitatea sa de Brand Ambassador al operatorului de jocuri de noroc, fostul mare campion de tenis va fi în centrul proiectelor pe care compania le va demara în viitorul apropiat.

Ilie Nastase

Ilie Năstase este General-Maior (2 stele) în retragere al MApN din anul 2008 iar în anul 2016 a fost decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor de către președintele României, Klaus Iohannis.

Despre Ilie Năstase trebuie neapărat să citești și AICI.

Citește și știrile de AICI.

Sursă foto: facebook.com

Author: Daisy Taylor