O nouă seară de fado și tango cu Iulian Bolog și Gabriel Marc

O nouă seară de fado și tango cu Iulian Bolog și Gabriel Marc

O nouă seară

O nouă seară de fado și tango cu Iulian Bolog și Gabriel Marc în zilele de 10 și 24 iunie la Palatul Noblesse din Bucuresti.

Casino Life & Business Magazine vă invită, din nou, în calitate de partener media, la noi evenimente culturale de mare atractivitate.

Doi muzicieni alături de oameni de cultură și public fain, cântă într-o locație care respiră istorie – Palatul Noblesse din București.

Sunt toti uniți prin educație, pasiune si curiozitate pentru frumos.

Iulian Bolog, sef de partida al compartimentului viola din cadrul filarmonicii Mihail Jora, s-a născut în 1982, la Bacău.

“Eu am crescut pe muzică de toate genurile, am făcut pian mai intai si dupa viola. Am cantat de mic peste tot si cu fiecare ocazie care s-a ivit ……din placerea de a canta. Cantam pentru toata lumea; le cantam prietenilor tatalui meu pana noaptea tarziu ….. voiam sa cant si sa incant pe toata lumea cu muzica mea de mic.

Si indiferent de drumurile pe care m-a dus viata, mai scurte sau mai lungi, mai usoare sau mai dificile, mereu am avut viola cu mine.

Cred ca muzica mea poate schimba vieți, poate inspira și poate apropia oameni.”

Iulian Bolog a studiat de la o vârstă fragedă (5 ani) chiar cu tatăl său, apoi a urmat cursurile Liceului de Artă din Bacău, secţia violă.

Este absolvent al Conservatorului din Cluj-Napoca şi câştigător al unei burse de studii în Stuttgart. A cantat in calitate de solist cu diferite filarmonici din tara iar ca mebru in formule camerale a sustinut recitaluri in Romania, Italia, Franta, Germania, Olanda, China, America, Bulgaria, Spania.

A susţinut concerte în Berlin, Köln, Stuttgart, Frankfurt şi Atena.

Gabriel Marc maestru al instrumentului, reușește să îi conducă pe ascultători în esența lui Piazzolla şi a altor mari compozitori. Este membru a unor ansambluri camerale şi are o participare constantă în cadrul Filarmonicii Mihail Jora din Bacău.

Gabriel Marc este profesor de specialitate la Colegiul Național „George Apostu” din Bacău, unde, sub îndrumarea să, elevi pasionați de acest instrument, au câștigat premii la concursuri naționale și internaționale.

Este un Vărsător veritabil, calm și calculat, care știe să managerieze orice situație. În „this Cover Band” este chitarist, însă colegii de trupă îl recunosc ca și „solistul din umbră”.

Vă invităm la seri rafinate de muzică de cea mai bună calitate – fado și tango la violă și chitară – nota de vârf: băuturi nobile și degustări de branzeturi gourmet, in centrul Bucurestiului, la Palatul Noblesse.

Iulian Bolog si Gabriel Marc va insotesc pe acorduri de viola chitară, într-o eleganță desăvârșită, intr – un program variat de muzică internațională.

Evenimentele se vor desfasura intre orele 18.00 – 20.00 in incinta Palatului Noblesse din Str. Sfiintilor, nr. 7, Mun. Bucuresti, Sect 2

Pentru informații și rezervări vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0721 849 396 sau pe adresa noastră de e-mail: management@iulianbolog.com.

Citește și știrile de AICI.

Author: Daisy Taylor