Piața de Jocuri de Noroc

Piața de Jocuri de Noroc

Piața de Jocuri de Noroc și Pariuri Online – Analiză Globală a Industriei

Piața de jocuri de noroc și pariuri online valora aproximativ 61,5 miliarde USD în 2021 și se estimează că va crește la aproximativ 114,4 miliarde USD până în 2028, cu o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de aproximativ 10,9% în perioada de prognoză.

Sursa: zionmarketresearch

Perspectivă în Industrie:
Piața de jocuri de noroc și pariuri online valora aproximativ 61,5 miliarde USD în 2021 și se estimează că va crește la aproximativ 114,4 miliarde USD până în 2028, cu o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de aproximativ 10,9% în perioada de prognoză. Raportul analizează piața de jocuri de noroc și pariuri online, constrângerile/provocările și efectul pe care acestea îl au asupra cerințelor în perioada de proiecție. În plus, raportul explorează oportunitățile emergente pe piața de jocuri de noroc și pariuri online.

Piața de Jocuri de Noroc și Pariuri Online: Prezentare Generală
Jocurile de noroc online sunt definite ca pariuri pe jocuri de cazinou sau de tip sport pe internet. Cererea de pe piață pentru jocurile de noroc digitale este determinată de adoptarea din ce în ce mai mare a smartphone-urilor, de evoluțiile în tehnologia internetului și de puterea crescută de cheltuieli a persoanelor, printre alți factori. În plus, curiozitatea jucătorilor va fi stârnită pe măsură ce furnizorii de software pentru jocuri de noroc online cheltuiesc mult pe noi tehnologii pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Pe parcursul perioadei de prognoză, se preconizează că sectorul jocurilor de noroc online va beneficia de o creștere a patronajului feminin al cazinourilor, precum și de comoditatea utilizării unei metode de plată fără numerar atunci când joci. Creșterea industriei este, de asemenea, alimentată de dezvoltarea crescută a noilor tehnologii, cum ar fi realitatea virtuală și blockchain. Mai mult, operatorii generează o serie de turnee și promoții interesante care pot fi de interes pentru noii veniți, iar programele bonus și opțiunile de pariere cresc în fiecare zi. Piața va continua să crească ca urmare a acestui fapt. Numărul tot mai mare de fani ai sportului din întreaga lume a alimentat dorința de pariuri sportive. Sectorul este condus de sporturi precum box, baseball, fotbal și hochei, care reprezintă majoritatea pariurilor.

Impactul Covid-19
Focarul de Covid-19 a făcut ravagii într-o serie de industrii din întreaga lume. Epidemia de coronavirus a impus o serie de limitări a locurilor de jocuri de noroc de pe teren. Industria jocurilor offline a fost grav afectată, printre altele, de restricțiile privind transportul public, turismul și adunările publice. Această împrejurare, pe de altă parte, are un impact favorabil asupra sectorului jocurilor de noroc online. A crescut cererea de jocuri de noroc pe internet într-un număr de țări. Se prevede că sectorul va crește ca urmare a închiderii universităților și a adoptării tot mai mari a reglementărilor privind munca de la domiciliu. În timpul blocării induse de pandemie, serviciile neesențiale au fost închise, ceea ce a determinat adoptarea de către utilizatori a jocurilor mobile. Drept urmare, piața a crescut într-un ritm fenomenal pe tot parcursul crizei pandemice. În plus, în faza post-pandemică, se preconizează că piața va crește la un CAGR semnificativ.
Creșterea pieței de software pentru jocuri de noroc online va fi alimentată de ușurința efectuării plăților online.
Metodele de plată au devenit mai ușoare pentru utilizatori și jucătorii online, deoarece plățile digitale și mobile au fost mai bine acceptate. În plus, serviciile de plată online oferă o modalitate sigură de tranzacționare, ceea ce a sporit utilizarea lor în domeniul jocurilor de noroc online. În plus, opțiunile de plată mai simple și mai convenabile încurajează jucătorii să participe în sectorul jocurilor de noroc. Comoditatea plăților de la distanță deschide o lume de posibilități pentru jucătorii de noroc online de a promova și de a stimula fluxul de numerar. Serviciile de portofel electronic pentru jocurile online sunt disponibile și de la firme precum PayPal și Neteller. În plus, Neteller oferă tranzacții în 26 de valute diferite, fără comisioane de tranzacție. Ca rezultat, disponibilitatea metodelor de plată digitale sigure este proiectată să stimuleze cererea de jocuri virtuale.

Creșterea efectelor negative asupra sănătății mintale și interdicțiile jocurilor de noroc online pot înăbuși creșterea pieței.
Utilizarea tot mai mare de către jucători a jocurilor de noroc pe internet are consecințe negative asupra sănătății lor mintale. Capacitatea utilizatorului de a-și menține echilibrul mental este contestată de dependența lui în creștere față de platformele de jocuri de noroc de pe internet ușor disponibile. Numărul sinuciderilor a crescut de la an la an ca urmare a acestei dependențe. Jocurile de noroc patologice, adesea cunoscute sub numele de jocuri de noroc compulsive, reprezintă un alt impact care provoacă dependență. Repercusiunile pe termen lung ale acestui tip de joc ar putea duce la afecțiuni, inclusiv stres cronic și hipertensiune arterială. În plus, din cauza pericolului crescut al comportamentului de jocuri de noroc compulsive, o serie de țări au interzis site-urile de jocuri de noroc. Interdicțiile jocurilor de noroc au fost adoptate în țări precum Rusia, Emiratele Arabe Unite, Qatar și Polonia. În plus, este posibil ca anumite țări, inclusiv India, Singapore, Japonia și altele, să interzică jocurile de noroc. Se așteaptă ca toate aceste preocupări importante vor înăbuși creșterea pieței.

Piața de jocuri de noroc și pariuri online: Segmentare
Piața de Jocuri de Noroc și Pariuri Online este separată în funcție de Forma de Joc, Dispozitiv și Componentă.
După Forma de Joc, piața este clasificată în Poker, Cazinou, Pariuri sportive, Bingo, Loterie și altele. În perioada de proiecție, se așteaptă ca pariurile sportive să domine industria. Se așteaptă ca popularitatea crescută a jocurilor de noroc și a pariurilor online va alimenta cererea pentru pariuri sportive. De asemenea, se așteaptă să crească și sponsorizările în domeniul pariurilor sportive online, ceea ce va ajuta la creșterea acestei afaceri. În plus, în Asia Pacific, creșterea venitului disponibil a dus la creșterea capacității de cheltuieli, ceea ce este probabil să se adauge la creșterea sectorului. Unele dintre cele mai populare tipuri de pariuri sportive pe internet includ pariurile live-action și pariurile cu cote fixe.
În funcție de Dispozitiv, piața este clasificată în Desktop, Mobil și altele. În perioada de prognoză, desktopul este proiectat a fi cel mai popular, deoarece oferă un design grafic superior, o calitate clară a imaginii și mai mult spațiu de stocare, printre altele, ceea ce îmbunătățește experiența clientului. Aceștia sunt principalii contributori la creștere, ceea ce va ajuta și industria să se dezvolte. În comparație cu telefoanele mobile și alte dispozitive, computerele au o dimensiune mai mare a ecranului, permițând jucătorilor să se bucure de estetica și caracteristicile fine ale jocului. Pentru o experiență de joc mai bună, variabilele de performanță desktop, cum ar fi claritatea ecranului, volumul sunetului și capacitatea de stocare, pot fi modificate. Acești factori au contribuit la creșterea pieței desktop.

Evoluțiile Recente
În 2021, DraftKings Inc. și Golden Nugget Online Gaming Inc. au convenit asupra unei tranzacții pe toate acțiunile prin care DraftKings va achiziționa Golden Nugget Online Gaming. Ca o consecință a achiziției, DraftKings a obținut acces la marca binecunoscută Golden Nugget, experiența produsului iGaming și baza de date combinată de peste 5 milioane de consumatori.
În 2021, Flutter Entertainment și Playtech au convenit să-și prelungească colaborarea cu încă cinci ani. Playtech își va extinde tehnologia pentru a servi mărcilor Flutter precum Paddy Power, Betfair și Sky Casino în cadrul noului aranjament.

Regiuni
Europa a dominat piața în perioada de prognoză. Legalizarea jocurilor de noroc în țări precum Franța, Germania, Spania, Malta și Italia a alimentat expansiunea. Utilizarea sporită a smartphone-urilor, disponibilitatea internetului de mare viteză și popularitatea tot mai mare a cazinourilor online sunt toți factori pozitivi pentru creșterea pieței. Mai mult, Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit (UKGC) a stabilit Legea pentru jocuri de noroc din 2005, care permite corporațiilor să își facă publicitate site-urilor de jocuri de noroc, ajutând la creșterea sectorului în regiune.
Între timp, pe parcursul perioadei de prognoză, se prevede că piața din Asia Pacific se va dezvolta din cauza utilizării tot mai mari a serviciilor de internet și a relaxării regulilor care guvernează pariurile și jocurile de noroc online. În plus, popularitatea în creștere a bitcoin a condus la o creștere a utilizării monedei digitale pentru pariuri în regiune. Pe parcursul perioadei proiectate, creșterea economică ridicată a regiunii Asia Pacific, combinată cu cheltuielile crescute pentru activități de agrement, este probabil să conducă expansiunea pieței.

Competitori
Unii dintre principalii concurenți care domină piața de jocuri de noroc și pariuri online includ – Bet365 Group Ltd., Betfred Ltd., 888 Holdings plc., Paddy Power Betfair plc, GVC Holdings plc, Fortuna Entertainment Group și alții.

Author: Daisy Taylor