POKERSTARS anunță EPT MONTE-CARLO și revenirea turneelor

POKERSTARS anunță EPT MONTE-CARLO și revenirea turneelor

POKERSTARS anunță EPT MONTE-CARLO și revenirea turneelor regionale

PokerStars a anunțat datele pentru Monte-Carlo© Casino European Poker Tour care va avea loc între 28 aprilie și 7 mai, precum și detalii despre revenirea turneelor regionale.
Comunitatea PokerStars a așteptat revenirea mai multor evenimente live, iar ambiția PokerStars pentru 2022 este de a oferi jucătorilor cele mai bune experiențe posibile, păstrând în același timp sănătatea și siguranța drept o prioritate de vârf.
În timp ce jucătorii profită de ultimele calificări online pentru EPT Praga cu mega sateliți care rulează, garantând 10 pachete, se pot califica și gratuit și cu taxe mici de intrare pentru EPT Monte-Carlo Main Event, cu freeroll-uri zilnice disponibile și sateliți feeder începând de la 1,10 EUR.

Evenimente cheie pe care jucătorii nu vor dori să le rateze:
● EPT Super High Roller: 1-3 mai – buy-in de 100.000 EUR
● Evenimentul Principal EPT: 2-7 mai – buy-in de 5.300 EUR
● EPT High Roller: 5-7 mai – buy-in de 25.000 EUR

La fel ca și viitorul eveniment EPT Praga, PokerStars va oferi numeroase opțiuni pentru toți jucătorii în timpul EPT Monte-Carlo cu marfă exclusivă, interacțiune cu ambasadorul, competiții cu premii pline de farmec, cum ar fi transferuri cu elicopterul și curse cu Ferrari și multe, multe altele.

„EPT Monte-Carlo este un favorit pentru mulți și suntem încântați că acum putem împărtăși detalii despre eveniment, împreună cu anunțul interesant că turneele regionale s-au întors.” A declarat Severin Rasset, director general și ofițer comercial, PokerStars. „Înțelegem că acestea sunt vremuri incerte pentru toată lumea. Sănătatea și siguranța jucătorilor și a personalului nostru este esențială pentru planurile noastre și vom continua să comunicăm deschis cu jucătorii pe măsură ce se apropie fiecare eveniment. Evenimentele live au reprezentat întotdeauna o parte importantă a PokerStars, și abia așteptăm să revenim la evenimentele live și sperăm să-i vedem pe mulți dintre jucătorii noștri la evenimente în curând!”

TURNEELE REGIONALE SE ÎNTORC
Jucătorii din întreaga lume vor avea, de asemenea, ceva de așteptat, deoarece turneele regionale își vor reveni după o pauză de cinci ani, cu Eureka, UKIPT, ESPT și FPS completând programul pentru 2022. Primul dintre turnee va începe cu:
● Eureka Praga se desfășoară în perioada 6 – 10 martie
● ESPT Madrid Gran Via se desfășoară în perioada 28 martie – 3 aprilie
● UKIPT Londra se desfășoară în perioada 4 -10 aprilie
● FPS Monte-Carlo se desfășoară în perioada 28 aprilie – 2 mai
● Eureka Rozvadov se desfășoară în perioada 20-29 mai
● FPS Divonne se desfășoară în perioada 4-9 octombrie
● FPS Aix-en-Provence se desfășoară în perioada 22-27 noiembrie

Author: Daisy Taylor