ROMSLOT, Partener de Aur al CEGS22

ROMSLOT, Partener de Aur al CEGS22

ROMSLOT

ROMSLOT, asociație a operatorilor și producătorilor din industria jocurilor de noroc de tip slot-machine, a devenit Partener de Aur al CEGS22.

Începând de astăzi, asociația ROMSLOT, una dintre cele mai puternice asociații profesionale din industria jocurilor de noroc din România, a intrat în echipa suporterilor Central European Gambling Summit 2022 în calitate de Partener de Aur.

Asociația a fost înființată din nevoia existenței unei structuri organizaționale care să reprezinte și să militeze pentru interesele industriei.
Principalele obiective ale ROMSLOT sunt eficientizarea modului de reglementare a jocurilor de tip slot-machine, îmbunătățirea reputației industriei, dar și rezolvarea problemelor punctuale ale membrilor.
Demersurile asociației ROMSLOT sunt îndreptate spre protejarea industriei și a membrilor săi.

Președintele asociației ROMSLOT – Sorin Georgescu -, va participa la panelul dedicat legislației la zi alături de președiții celor mai importante asociații profesionale din industrie și alături de reprezentanții, la vîrf, ai Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Central European Gambling Summit 2022 – CEGS22 -, aduce în fața unei audiențe selecte mai mult de 30 de speaker-i și moderatori, din țară și străinătate, ce vor dezbate cele mai fierbinți subiecte din industrie, atât la nivel local cât și european, iar expoziția creată cu acest prilej va pune în fața vizitatorilor cele mai noi și moderne aparate de joc, dar și servicii pentru industria de gambling.

Președinte de Onoare al Central European Gambling Summit 2022 este Alin Teodor, Președinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Cei care vor să fie parte a acestui eveniment major trebuie să completeze Formularul de mai jos:
Formular-Inreg-CEGS-22-1

CEGS22 ajunsă la a Xa ediție și organizată de Casino Life & Business Magazine, va avea loc în perioada 24-25 mai la Magic Place Grant Events Center din București.
Expoziția se poate vizita GRATUIT!

Parteneri ai evenimentului CEGS22 sunt:
Partener de DIAMANT: IGT
Partener de PLATINĂ – BMM testlabs.
Partener de AUR – companiile DGL PRO, Get’s Bet și asociațiile ROMBET și ROMSLOT.
Partener de ARGINT – companiile Superbet, Game World și Aggero.
Partener pentru Legislație – Simion & Baciu.
Parteneri – companiile ExPlayner, Smart Games, ACT și asociația Romanian Bookmakers.

Despre CEGS22 puteți citi AICI.

Author: Daisy Taylor